Winkelwagen

0 artikelen
SIZE DIVERSITY CONCEPT: FASHION (size 38-54), ACCESSOIRES, LIFESTYLE & GIFTS
>

reviews

We vinden het geweldig als je een berichtje wilt schrijven in ons gastenboek. Thankz! 

Willem Tap
11 Maart 2016 20:20:13
Wat een leuke site, hebbedingetjes en leuke merken! Ook top dat je het dan gewoon kunt bestellen en ophalen! Dat kan vaak niet. Succes
Monique
11 December 2015 11:31:52
Erg blij met mijn nieuwe seventies dress van Zizzi! Wederom supersnel en mooi verpakt in huis. Thanks!
Rosalie
21 November 2015 13:44:57
Super bedankt weer voor de goede en snelle service. Bestellingen zo leuk ingepakt, t zijn kleine kadootjes voor jezelf. Truitje was een maat te groot. Gisteren zelf teruggestuurd, maar Gerrianne stuurde zelf gisteren ook al de juiste maat naar me op. Kan ik m toch vanavond aan. Top!!
Hedwig
7 November 2015 15:16:35
Na een verkenningstocht in de webshop toch besloten om naar de winkel te gaan. Gerianne begreep echt direct wat ik zocht en met een oogopslag adviseerde ze mij het juiste model broek en top. Na een uur, incl. kopje koffie, tevreden de winkel verlaten met 2 broeken (Zizzi), 2 tops (Zizzi, Studio) en een lummel van Zuss. Oh en Gerianne, ik ben ook nog geslaagd voor laarsjes! Bedankt voor de tip. Ik zeg: "Tot de volgende keer!"
Hilde
3 November 2015 17:28:10
Oopz is een blijmaker! Fijne winkel met hippe kleding, uitgebreid assortiment en toffe accessoires, ik voelde me er gelijk op m'n gemak. Eerlijk, vakkundig advies van Gerrianne, een heel leuk mens! Online bestellen gaat ook vlot, wordt heel mooi ingepakt, en goede, persoonlijke service, aanrader!
Majke en Hanneke
1 Oktober 2015 19:38:13
Majke is helemaal blij met haar nieuwe outfit 😊. En haar zussen vonden het ook mooi 👍! Bedankt voor het leuke en inspirerende advies
Sabine
2 Augustus 2015 11:16:25
Bestelling weer vliegensvlug ontvangen. Service is top! Maxidress van Zizzi zit als gegoten.
Rosalie
24 Juni 2015 20:14:33
Oopz, I did it again! Gisteren besteld vandaag alweer in huis. Inderdaad n supertop! Heel blij mee......en ook weer zo attent verpakt. Thanx Roos
Carmen
20 Juni 2015 16:52:39
Gister weer een leuk pakketje ontvangen uit Lochem. Leuke kimono van Zizzi en geweldige top van Junarose!!! Ik ben blij man ik ben blij!! Zit zoals altijd weer perfect! Gerianne, weer bedankt voor de fantastische service!
Carmen Sollman
2 April 2015 14:23:59
Bedankt voor de (wederom) snelle en geweldige service!! Ben erg blij met de Tana top van Junarose. Zit perfect!! Dank dank dank!!!
Sabine
31 Januari 2015 18:18:09
Vandaag weer een paar uurtjes doorgebracht bij Oopz. Weer een mooie collectie met stukken die prima met elkaar te combineren zijn! Was ook erg gezellig!
Dorianne
27 Januari 2015 22:02:41
Vanmiddag een mail van Gerrianne gehad dat de broek die ik zo graag wilde hebben er toch nog was....wat een service!!! Nog nooit meegemaakt. Dankjewel voor je berichtje en ik wacht met spanning af op mijn supergave broek!!!😙
Carmen
4 Januari 2015 13:47:34
Gisteren weer leuk pakket uit Lochem ontvangen met het geweldige jasje van Junarose!! Zit zoals alles van Oopz weer geweldig!! Gerianne, tnx voor de wederom fantastische service en je persoonlijke boodschap en attentie!! Mijn gezin en ik wensen jou ook alle goeds voor 2015!
Silvia
31 December 2014 13:51:43
Hoi OOPZ Ik heb gisteren mijn bestelling ontvangen en ben er super blij mee xxx geweldige top van Junarose Bedankt!!!
Judith
7 November 2014 14:40:18
Fijne service van Gerrianne bij het bestellen, leveren en betaling van mijn nieuwe 'kerstjurk'. Dank je wel Gerrianne!
Linda
25 Oktober 2014 16:42:43
Vandaag weer goed geslaagd bij Oopz! Ik kan weer lekker a/h combineren, met stoere outfits. I love it! Gerrianne , bedankt voor de adviezen, de gezelligheid en de koffie. Succes met The Business Moves!
Toos
8 Oktober 2014 17:48:07
Ha Gerrianne, Ben weer SUPER geslaagd bij OOPZ! Prachtige jurk en blouse van Maxima. Bedankt voor je advies EN tot ziens!! Groet Toos.
Bianca
5 Oktober 2014 23:11:34
Ik winkel graag bij Oopz. Geweldige collectie, maar vooral is de service van Gerrianne is geweldig. Ik had een erg leuk gilet van Junarose besteld in maat 52. Ik heb 50/52 en twijfelde erg wat ik zou doen. Gerrianne stuurde me de 50 op omdat ze dacht dat die beter was. In geval hij toch niet goed was mocht ik 'm op haar kosten ruilen. En guess what? Hij zat als gegoten! Super toch? Ben er erg blij mee.
Jeanette
30 Augustus 2014 18:25:30
Vanmiddag het vest ontvangen. Bedankt! Blij mee!
Carmen
24 Augustus 2014 13:03:30
Hey Gerianne, De bestelling is weer binnen en wat ben ik er weer blij mee!!! Zit hartstikke lekker en staat ook nog leuk. Zelfs de broek waar ik een beetje huiverig voor was is geweldig!! Bedankt maar weer voor de service en kan het niet vaak genoeg zeggen: WE LOVE OOPZ!!!!!
janet
25 Juli 2014 12:55:30
Ontzettend leuke en gezellige winkel. Word super geholpen en ontzettende leuke kleding
MarieJosée
22 Juni 2014 14:53:46
Afgelopen vrijdag een aantal uurtjes doorgebracht in OOPZ, wat een gastvrije ontvangst en geweldig positieve ervaring. En wat een prachtige items hangen er in mijn kast. Ik ben erg goed geslaagd en blij met mijn nieuwe outfits. Dank je wel Gerrianne voor je gastvrijheid, adviezen en openheid. 1.5 uur rijden meer dan waard, echt nog eens tot ziens!
Dionne
8 Juni 2014 12:37:43
Wat een fijne winkel en een leuke eigenaresse. Een hip en uitgebreid assortiment. Ben dan ook heel goed geslaagd!
Carmen
7 Juni 2014 17:40:27
Net terug van de intocht van de Avondvierdaagse en ik vind de jurken in de brievenbus!!! De roze is helaas veel te groot (jammer maar is ook wel eens leuk om dat te kunnen zeggen!!) maar de blauwe past precies! Helemaal geweldig, TOP service!! Ik ben zo blij met OOPZ!!!! De roze komt zo snel mogelijk jouw kant weer op!
MarieJosée
4 Juni 2014 20:07:07
Helemaal tevreden met mijn jumpsuit van JunaRose, hij past erg mooi en zit heerlijk. Kon het niet laten en zojuist ook de zwarte. Dank je wel voor de goede en persoonlijke service. Eind juni kom ik je winkel persoonlijk bezoeken.
Rosalie
15 April 2014 23:01:59
Hoi Gerianne, Happy, hij past! Staat super, voel me er heerlijk in. Bedankt voor je digitale hulp en t persoonlijke kaartje bij de verpakking. Ook daar besteed je veel aandacht aan en dat is te zien. Groetjes Rosalie #junarose #jumpsuit
Debby
28 Februari 2014 13:11:32
Hoppa :-) mijn 3 junarose tshirts zijn binnen! Na een uberstoere post van GJ op facebook, een maatadvies via chat en een virtuele duik in het assortiment van Oopz ... Zeer enthousiast over mijn aankopen! Geweldige maten = geweldige service! Tot snel :-)
Mariette
20 Februari 2014 16:26:37
Perfecte service! Iedere keer persoonlijke service en de webshop bestellingen zijn zo mooi en goed ingepakt dat het bijna zonde is om het uit te pakken.
Carmen
24 December 2013 16:46:40
Het Gerrianne, Tnx voor de snelle service. Broek kwam net vanmiddag nog binnen en dat met de kerstdrukte. Hij past perfect, ben er blij mee!!! Hele fijne feestdagen en tot volgend jaar!
patries
13 December 2013 22:17:45
Wat een fijne winkel; mooie kleren, lekkere koffie, mooie aankleding en een geweldige gastvrouw/verkoopster. Je zou bijna naar Lochem verhuizen ;-) Gelukkig is er ook een prettige website waar je kan kopen dus als we niet naar Lochem kunnen dan maar zo!
Nella
25 Oktober 2013 12:20:41
Vandaag de armband ontvangen, en wat ie hij gaaf geworden. Armband met eigen tekst. Was al lang op zoek naar een armband met de tekst van Johannes 3:16 uit de Bijbel. Maar nergens kunnen vinden. Gelukkig kon ik bij Oopz een eigen tekst kiezen. Dank je wel voor deze geweldige armband!!!
Toos
20 Oktober 2013 12:45:21
GEWELDIG geslaagd gisteren bij OOPZ. Helemaal HAPPY ermee!!
Marieke
29 Augustus 2013 16:30:37
Heej! Bedankt voor de gezellige morgen! Heerlijk geshopt en bijgekletst! Ik ben weer blij! Tot gauw! Liefs!
Wondervol
28 Augustus 2013 22:29:11
Het resultaat van onze fotoshoot bij jou in de winkel komt komende vrijdag 30 augustus online op www.wondervol.nl! :)
natasja
18 Augustus 2013 14:53:17
Geweldig shirt van junarose! Helemaal happy met de grijze met de tekst...try!
TOOS
8 Augustus 2013 17:26:49
Ha Ger, het was weer gezellig vanmorgen!! :) EN weer goed geslaagd!!
Lotte en Willy
3 Augustus 2013 15:42:25
Vandaag in de sale 2 toontjes en een jurk van veto gekocht. Met name de toontjes zijn echt super! Misschien kunnen deze op de foto gezet worden wanneer iemand ze aan heeft? Ze spraken mij op de foto niet aan maar toen ik ze aan had was ik helemaal om! Ben wederom ontzettend happy en mijn moeder heeft ook nog wat leuke kleding gekocht waar ze heel blij mee is.
Anne Mieke
12 Juni 2013 13:06:34
Vandaag mijn bestelling ontvangen, een zeegroen vestje, deze had ik vorig in het wit gekocht bij Oopz en met veel plezier gedragen, dat zal bij dit vestje ook zeker lukken.
zwembadverwarming
11 April 2013 17:01:36
Erg mooie afbeeldingen op deze site zeg. Gr. http://www.zwembadverwarming.org/
Sabine
9 April 2013 12:03:26
Fijne webshop. Mooie merken en snelle levering. Ik ben tevreden en kom zeker terug.
Annemarie
5 April 2013 16:49:37
Hoi Gerrianne, Prachtige website. Ziet er heel overzichtelijk uit. Goed hoe je jezelf blijft vernieuwen. Moet nog steeds een keer in Lochem langs gaan om de winkel en jou live te bewonderen.
Toos
29 Maart 2013 17:51:22
Ha Gerrianne, De website ziet er mooi uit EN ik ben vandaag in je winkel geweest EN dan word je helemaal hebberig van alle mooie voorjaars/zomerkleding die je er hebt hangen! Ben weer ontzettend goed geslaagd vanmiddag!!! Tot de volgende keer ........ Lieve groet Toos.
Marinke
28 Maart 2013 16:32:39
Mooie site, lekker strak en helemaal van deze tijd.
Diana Koeleman
27 Maart 2013 17:17:04
Hi Gerrianne! Wauw! Super gedaan. Echt helemaal in jouw style! Heel professioneel ! Veel succes gewenst, Groetjes! Diana
Anita
27 Maart 2013 17:14:36
Hey GJ! Ziet er weer geweldig uit. Echt knap hoe je het telkens weer flikt om vernieuwend te zijn. Ben echt trots op je! We spreken elkaar veel te weinig, maar we vergeten elkaar niet! Volgende week ga ik naar Berlijn met Margreet, daarna komen we snel bij jou een bakkie doen. Weet zeker dat je alleen maar enthousiaste reacties zult krijgen!! Heel veel liefs van Bronsani (ook voor thuis!)
Erna Zomer
25 Maart 2013 22:01:10
Hey Gerrianne wat een mooie site! De moeite van het wachten waard. Heel veel suc6 en ga zo door!
Floor
25 Maart 2013 20:59:45
Jeetje Gerrianne, wat een mooie overzichtelijke site... You go Girl
Petra
25 Maart 2013 20:27:35
mooie website!!!! Prachtig. Succes!!!
Brigit
25 Maart 2013 20:23:20
Prachtige website. Een ontzettende vooruitgang. Heel veel succes!!!
Gerrianne
25 Maart 2013 11:39:26
Oopz, het eerste berichtje is van mij. Ik hoop op veel feedback op onze nieuwe site! Greetz van Oopz/GJ

Laat hier je bericht achter

*

Naam

*

E-mail

*

Je bericht

Voer de controlecode in

* velden zijn verplicht.