IT'S ALL ABOUT SHAPE & ATTITUDE

Ik mag weer op OOPZ passen!

  • Geplaatst op
  • Door Hermina (www.wondervol.nl)
  • 0
Ik mag weer op OOPZ passen!

wat: Hermina van Wondervol past op Oopz

wanneer: op donderdag, vrijdag, zaterdag vanaf 27 juni tot en met zaterdag 6 juli 2019

Op de dinsdag (vanaf 26 juni) en woensdag is Bertine er. De webshop van Oopz is deze periode dicht.

waar: Oopz, Smeestraat 2 in Lochem (tegenover de Hema)

Twee weken per jaar doe ik iets compleet anders

Net als voorgaande jaren mag ik de komende weken weer oppassen op Oopz! Mijn favoriete modezaak  vanaf maat 38-54 te vinden in mijn woonplaats Lochem!

Het hele jaar door ben ik journalist bij de regionale omroep in Gelderland. En blogger voor Wondervol natuurlijk. Twee weken per jaar doe ik iets compleet anders: namelijk op de winkel van Gerrianne passen!

Heerlijk vind ik dat om te doen! Fantastisch natuurlijk om de hele dag tussen al die mooie spulletjes te zijn, gesprekken met klanten en iemand helpen aan een mooie outfit! Waar ik dan weer minder goed in ben is cadeautjes netjes inpakken, ahum… want (woon-)accessoires vind je ook volop bij Oopz.

De twee weken dat Bertine en ik op Oopz passen is de webshop gesloten, maar die zal in de tweede week van juli spoedig weer open zijn! Je kunt dus twee weken lang niets bestellen in de webshop, maar je kunt wel de collectie van Oopz bekijken.

Ik vind het leuk om je te verwelkomen bij Oopz!

 

Dit zijn de openingstijden:

Dinsdag tot en met donderdag: 10.00 – 18.00 uur.

Vrijdag 10.00 – 19.00 uur.

Zaterdag 10.00 – 17.30 uur.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden