IT'S ALL ABOUT SHAPE & ATTITUDE

Op bezoek bij Oopz in Lochem [maat 38-54] | oud&nieuw outfit inspiratie

  • Geplaatst op
  • Door Josine Wille
  • 0
Op bezoek bij Oopz in Lochem [maat 38-54] | oud&nieuw outfit inspiratie

Een shoplop met oud&nieuw outfit inspiratie. Vorige week hielp ik Oopz in Lochem. Een winkel met toffe fashion van maat 38 tot 54 én leuke accessoires

Kleding shoppen in een echte winkel vind ik heerlijk. Stoffen voelen, de snit bekijken en even passen. Je ziet meteen hoe het staat en je kunt het ook direct afstylen. Daarnaast vind ik het ook belangrijk om lokale ondernemers te steunen. De onkosten van een winkelpand, het risico van inkopen en de tijd die erin gestoken wordt moet toch beloond worden. Shop jij je kleding in een winkel of online? Als ik een winkel als Oopz om de hoek had, zou ik vaker in winkels shoppen. Helaas is het voor mij zo’n anderhalf uur rijden.

Vorige week ging ik dan eindelijk weer eens die kant op, om Gerrianne te helpen op de drukke dagen voor kerst. Oopz is een kledingwinkel met maten 38 tot en met 54. Je vindt hier de merken Zoey, October, Zusss (tot maat 46), Only Carmakoma, Only, maar ook heel veel toffe jeans als Fox Factor en Blue Frog. Daarnaast verkoopt ze toffe accessories en ook leuke lifestyle artikelen (ook heel leuk om cadeau te geven). Naast helpen in de winkel kon ik het niet laten om ook wat outfits door te passen. Gezien de feestdagen hingen er ook toffe feestelijke looks!

Het ekstertje in mij viel natuurlijk meteen voor deze jurk! Dit is een zwarte fluwelen jurk met glitter dessin, gemaakt van een dikke, tricot stof dus het zit heerlijk en tekent niet. Ik draag de jurk in maat 50 en deze is nu in de uitverkoop trouwens. Hier draag ik de jurk met een ceintuur, want het is een recht model en dat vind ik minder leuk staan.

Zo tijdens het helpen van klanten, kom je nog eens iets tegen in de winkel! Deze trui zag ik liggen en vond ik zo gaaf, het is een wat groter model maar wel van zacht, soepel breisel. Ideaal dus op een plisse rok, en die hing er ook! De rok is gevoerd en heeft een doorschijnende stof, wat het allemaal wat luchtiger maakt. Ook deze is nu in de uitverkoop. De heuptas verkoopt Oopz ook en past prima met mijn maatje 50 heupen, en echt leer.

Deze outfit kun je zowel gekleed combineren als stoer. Het is een tricot broek, die echt heerlijk zit in donkerblauw met een klein glittertje erin. Erop draag ik een blouse met shawl-print. Erover draag ik een suede blouse, die ik open draag als blouse-jasje. De baret is ook verkrijgbaar bij Oopz en is grof gebreid. Kan prima bij een jas, maar ook bij een outfit. Ideaal voor een bad hair day trouwens.

Ik raad je echt aan om langs te gaan in de winkel! Mocht het je echt niet lukken, dan kun je online shoppen in de webshop.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.