NIEUWE EN TWEEDEHANDS (MERK)KLEDING: INBRENG EN VERKOOP MAAT 38/40 T/M 52

Hard egoan, mooi ewes

  • Geplaatst op
  • Door Gerrianne
  • 0
Hard egoan, mooi ewes

Zo zeggen we dat in het Oosten als de jaren voorbij zijn gevlogen en je het ontzettend naar je zin hebt gehad.
Na bijna 15 mooie jaren heb ik besloten om te stoppen met mijn winkel OOPZ in Lochem. Niet omdat het moet, maar omdat het kan.

OOPZ stopt. 

Zo. The word is out.  Niet zo gemakkelijk kan ik je vertellen. Afscheid te gaan nemen van wat mij zo ontzettend dierbaar is, want OOPZ is niet zomaar een winkel. Het is een plek waar vriendschappen zijn ontstaan, verhalen zijn gedeeld en herinneringen zijn gemaakt.

Ik heb altijd mijn eigen(wijze) kop gevolgd en ben dan ook enorm trots op wat ik heb bereikt. Ik heb mijn droom van een eigen winkel verwezenlijkt en ik ben gegroeid naar een allround ondernemer in Retail. Pionier en deskundig in plussize damesmode met grote passie voor menselijk en persoonlijk contact. Ik voer al mijn taken zelfstandig uit voor mijn stenen- en webwinkel; van inkoop tot verkoop, concepting, grafische vormgeving, visual merchandising, styling, social media, administratie.


Iets wat ik in de afgelopen jaren wel heb geleerd, is te luisteren naar je hart, want dat klopt gewoon. Altijd. En in deze veranderende (mode)wereld voel ik dat het voor mij tijd is voor een nieuwe koers en nieuwe avonturen!

Grote dank en waardering gaat uit naar mijn vaste klanten en fans voor de steun zij mij hebben gegeven de afgelopen jaren. Met name tijdens de uitdagende tijden van crisis & corona.

Collectie lente/zomer 2024 was de laatste ingekochte collectie en vanaf juni tot het najaar zal het aanbod van OOPZ zijn: outlet & pre-loved. Inbreng van tweedehands kleding is nog gewoon mogelijk. 
Wanneer en hoe ik dit najaar nog de deur van de liveshop definitief sluit is niet bekend. Dat ligt ook aan een eventuele nieuwe huurder. Mijn mooie karakteristieke pand aan de Smeestraat staat dan ook te huur. 

Vanaf nu wordt de voorraad opgeruimd met oplopende kortingen. Tot nader bericht hoop ik dat je in de laatste maanden nog lekker bij OOPZ komt shoppen

Blijf mij vooral volgen op Facebook e/o Instagram voor acties, updates, en mijn toekomstige plannen.


Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.